classiera loader

Over Handelsport

Handelsport is anno 2017 begonnen als een online platform voor het kopen en verkopen van gebruikte en nieuwe sportartikelen. Het idee is ontstaan, doordat wij als Handelsport vinden dat sporten zeer belangrijk is. Hierdoor was de connectie tussen ondernemen en sport snel gemaakt. Wij als Handelsport vinden dat de gebruiker zo eenvoudig mogelijk sportartikelen moet kunnen kopen als verkopen en daarom is de basis zo overzichtelijk mogelijk. 

Hoe werkt Handelsport?
Handelsport is een advertentiesite voor sportartikelen die kopers en verkopers bij elkaar brengt. De website is zo eenvoudig mogelijk ingericht om ervoor te zorgen dat de site voor jong en oud toegankelijk is en het voor iedereen binnen een paar minuten mogelijk is om een advertentie te plaatsen. Het enige dat u nodig heeft voor het plaatsen van een advertentie, is een e-mailadres. Op dit moment hebben gebruikers keuze uit allerlei sporten die stuk voor stuk zijn verdeeld in een verdere categorie, om het zo overzichtelijk mogelijk te houden. Hierdoor is en blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Informatie op/over Handelsport
Gebruikers kunnen op Handelsport ook terecht voor meer informatie over het vinden, kopen en verkopen van producten. Onder het kopje FAQ staan de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen dan kunt u via Contact uw vragen, klachten of tips kwijt en hier wordt door het Handelsport team zo snel mogelijk op gereageerd.