classiera loader

Veelgestelde vragen

Algemeen

Q: Is het plaatsen van een advertentie geheel gratis?
A: Ja het plaatsen van een advertentie is geheel gratis, het enige wat je ervoor nodig hebt is een account. Klik hier voor het maken van een account.

Q: Ik wil mijn gegevens wijzigen, maar hoe?
A: Je gegevens zijn gemakkelijk aan te passen. Je gaat eerst naar je dashboard. Vanuit hier kan je op bewerk profiel klikken aan de rechterkant van het scherm en je gegevens wijzigen.

Q: Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
A: Je wachtwoord is te herstellen via ‘mijn advertenties’. Aan de rechterkant van het scherm kan je op ‘wachtwoord herstellen’ klikken. Vanaf daar kun je email invullen en krijg je de optie om je wachtwoord te herstellen.

Advertenties

Q: Hoe plaats ik een advertentie?
A: Rechtsboven op de hoofdpagina vind je de knop ‘plaats een advertentie’. Hier kies je een categorie en een subcategorie. Daarna vul je alle velden in die van toepassing zijn en upload je jouw foto’s. Dan kan je kiezen om je advertentie te laten opvallen. Daarna kun je jouw advertentie plaatsen.

Q: Hoe kan ik mijn advertentie wijzigen?
A: Je kan je advertentie wijzigen via ‘mijn advertenties’. Vervolgens krijg je jouw eigen advertenties te zien en naast elke advertentie bevinden zich de opties die hier rechts te zien zijn. Druk op het pennetje om jouw advertentie aan te passen.

Q: Mijn product is verkocht, hoe kan ik mijn advertentie verwijderen?
A: Je kan je advertentie verwijderen via ‘mijn advertenties’. Vervolgens krijg je jouw eigen advertenties te zien en naast elke advertentie bevinden zich de opties die hier rechts te zien zijn. Druk op de prullenbak om je advertentie te verwijderen.

Q: Hoelang blijft mijn advertentie staan?
A: De advertentie blijft een halfjaar staan, tenzij je deze zelf hebt verwijderd.